FUNDAȚIA ROMA EDUCATION FUND ROMANIA oferă echipei sale posibilitatea de a se dezvolta pe plan professional, prin participarea la cursuri de limba engleză

București, 20 septembrie 2016

FUNDAȚIA ROMA EDUCATION FUND ROMANIA oferă echipei sale posibilitatea de a se dezvolta pe plan professional, prin participarea la cursuri de limba engleză

Se întâmplă în lunile septembrie – decembrie 2016, printr-un parteneriat semnat între Fundația Roma Education Fund Romania și Centrul Cultural Britanic: Consiliul Britanic (înfiinţat în conformitate cu Acordul Cultural dintre Marea Britanie şi România din 22/2/91).

Prin parteneriatul asumat de organizație cu British Council – Consiliul Britanic București, în lunile septembrie – decembrie 2016, un număr de 17 de persoane din echipa Fundației Roma Education Fund Romania au acces la cursurile de limba engleză, în vederea perfecționării nivelului de înțelegere și exprimare al fiecărui angajat. Fiecare participant a efectuat testul de nivel, prin care s-a decis atât nivelul, cât şi clasa în care va studia. Plata modului pentru toți cursanții este realizată de către Fundația Roma Education Fund Romania. British Council  realizează toate activităţile necesare pentru furnizarea cu succes a serviciilor de cursuri de limba engleză pentru sesiunea de toamna, inclusiv va furniza materialele de predare, cu excepţia manualelor de curs și a anexelor acestora pe care cursanţii le vor achiziţiona de la un furnizor extern.

”Am considerat o oportunitate să oferim angajaților Fundației, indiferent de nivelul de pregătire, șansa de a se pregăti suplimentar în comunicarea într-o limbă străină de circulație internațională. Lucrăm la nivel internațional, accesăm fonduri și avem parteneri internaționali, avem acces la documente scrise în limba engleză și este normal ca toată echipa să le poate înțelege, fie că este vorba de departamentul financiar, de achiziții, juridic, tehnic sau administrativ.”, a declarat Claudia LIXANDRU, Director național al Fundației Roma Education Fund Romania.

În urma frecventării cursului de perfecționare în limba engleză, participanții vor susține un examen de limbă și vor obține un certificat acreditat de Consiliul Britanic.