920 de copilași îl așteaptă nerăbdători pe Moș Crăciun. Dăruiește-le un zâmbet!

Dragă Moș Crăciun,

Numele meu este Raisa. Am 8 ani și locuiesc în România, iar de sărbători mi-ar plăcea să primesc o păpuşă. Nu pentru mine, că eu am destule, ci pentru prietena mea Mimi. I-am dat deja toate jucăriile mele mai vechi, fără să mă afle mama. Părinții ei o duc prost cu banii. Dar Mimi e plină de isteţime şi îi place mult să se joace de-a doctoriţa. Mi se pare chiar mai inteligentă decât mine şi cred eu că merită în dar o păpușă cu păr roz și pistrui pe obraji.

Şi dacă tot vorbim de prieteni, te rog să-i aduci lui David dintr-a doua B o pereche nouă de cizme. La școală, se plânge mereu că are picioarele ude şi reci de la zăpadă sau de la ploaie. David are doar o bunică, ea îl creşte, dar nu îi ajunge pensia pentru nişte cizmulițe noi. Ştii cum creştem noi, copiii, în şase luni toate ne rămân mici.

Donate!

Roma Education Fund Romania

Şi mai am o prietenă frumuşică, harnică şi deşteaptă, dar timidă din cale-afară. E Maria şi ea duce mare lipsă de un ghiozdan. Acum, vine la şcoală cu manualele şi caietele într-o sacoşă de la supermarket. Şi ia numai note mari, oricât i-ar fi de greu să ajungă la ore. Aşa că, te rog din suflet, ghiozdan să fie, nu contează dacă e roz şi cochet, cu unicorni, sau negru cu catarame, ca alea pentru băieţi. Nici nu ştii ce s-ar bucura!

De fapt, știi ceva? Ca să scurtăm povestea, adu-le cadouri tuturor copiilor din clasă! Da, chiar și Ioanei, pe care sigur o ai trecută pe lista de obraznici, pentru că uneori le fură cornul și iaurtul altor copii. Dar poate nu ştii că tatăl a părăsit-o, iar mama ei are un salariu atât de mic, încât uneori o trimite la culcare flămândă. Însă nu e fată rea, pe cuvânt!

 

DONEAZĂ:

Fundația Roma Education Fund Romania

RO93 RZBR 0000 0600 2051 8196- CONT LEI

RO98 RZBR 0000 0600 2051 8203- CONT EUR

SWIFT RZBRROBU

 

Darurile tale vor face fericiți 920 de copii din județele Mureș și Giurgiu, care vor primi din partea ta cadouri de Crăciun și programe educaționale de calitate.

Mulțumim!

Persoana de contact: Claudia CRAIU, PR Roma Education Fund Romania – 0786.970.326

claudia.craiu@romaeducationfund.ro

Doneaza!

Roma Education Fund Romania