Campanii de selecție și de informare în județul Mureș

În comunitățile Deaj, Ceuaș, Hărănglab, Ernei, Dumbrăvioara, Gornești și Band, din județul Mureș se află în plină desfășurare mai multe campanii de selecție și de informare marca REF Romania. Activitățile sunt incluse în proiectul  „Educație formală și non-formală pentru dezvoltare durabilă în regiunea Centru” (cod MySmis 2014: 106443), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. 

Campania de informare și conștietizare în domeniul educației în comunitățile dezavantajate cu populație semnificativă romă a început în luna iule. Scopul campaniei este de a aduce la cunoștința membrilor comunităților, atât populației cât și factorilor de decizie, oportunitățile oferite de programele educaționale implementate în comunitate: Grădinița Prietenoasă, Școala după Școală, Sprijin Educațional Intensiv, A doua Șansă. Campania resprezintă un mijloc de cartografiere a comuntăților din perspectiva nivelului de instruire a membrilor săi și o șansă de înscriere în programul AdS.

Proiectul „Educație formală și non-formală pentru dezvoltare durabilă în regiunea Centru” (cod MySmis 2014: 106443), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 a început în aprilie 2018 și se va încheia în 2021. În cadrul proiectului oferim servicii educaționale de calitate unui număr de 820 de copii din 7 școli din jud. Mureș.