Cum îi motivezi pe elevi? – Sesiune de leadership marca Ascendis și REF

Cadrele didactice de la Școala Gimnazială din Gălbinași, județul Călărași, au participat pe 8 februarie 2019 la o sesiune de leadership organizată de Roma Education Fund Romania în parteneriat cu Asociația Ascendis.

Cursul a fost ținut de Andrei Gosu, managing partner Ascendis, și a avut drept scop identificarea celor mai bune metode pentru a-i motiva pe elevi.

SURSA FOTO: Asociația ASCENDIS

“Cel mai mare rău pe care poți să-l faci unui copil este să-l compari. Comparația generează traume din care cu greu mai scoți adulți ok”, a susținut Andrei în timpul sesiunii la care a participat în mod voluntar.


SURSA FOTO: Asociația ASCENDIS

Activitatea de la școala din Gălbinași face parte din componenta offline a „Rețelei de  sprijin intercolegial”, grup înființat în cadrul proiectului  „Competență, inovare și profesionalism în educație”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) ID – 105682

Sursa foto: Nicoleta Ribana

Dacă ești cadru didactic și dorești să intri în „Rețeaua de sprijin intercolegial”, scrie-i Cristinei Grigore pe adresa cristina.grigore@romaeducationfund.ro.