Fundația Dreptul la Educație – OTP Bank și REF Romania, parteneriat pentru educație de calitate

Colaborarea începută în luna iunie 2019 cu Fundația Dreptul la Educație – OTP Bank continuă cu o nouă serie de workshop-uri adresate cadrelor didactice și elevilor de gimnaziu.

În luna octombrie 2019, am organizat două ateliere de educație financiară. Primul, la care au participat aproximativ 20 de cadre didactice, a avut loc pe 21 octombrie la Școala Gimnazială Dumbrăvioara, județul Mureș.


Fotografie realizată de Lorincz Kinga

Cel de-al doilea atelier de educație financiară dedicat elevilor de gimnaziu a avut loc în perioada 29-30 octombrie 2019, la Școala Gimnazială din Ernei, județul Mureș, în cadrul Săptămânii Altfel. Peste 60 de copii au învățat despre planificarea financiară, despre gestionarea bugetului, despre cheltuielile neprevăzute, într-un mod dinamic, prin jocuri concepute special pentru a-i ajuta să înțeleagă cât mai ușor subiectele.

În noiembrie și-n decembrie 2019, organizăm împreună cu partenerii noștri, Fundația Dreptul la Educație – OTP Bank, ateliere de educație financiară pentru cel puțin 100 de elevi din clasele V-VIII de la Școala Gimnazială nr. 1 Gostinari, județul Giurgiu.

Ne dorim să extindem colaborare, oferind tinerilor din școlile vocaționale instrumente psihologice pentru planificarea conștientă a carierei.

Parteneriatul vizează activitățile din proiectul „Competență, inovare și profesionalism în educație” (CIPE) (cod MySmis 2014: 105682), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-202.

Fotografie realizată de Lorincz Kinga