Direcționează 20%

Copiii din comunitățile dezavantajate au nevoie de sprijinul vostru! Direcționează 20% din impozitul pe profit către fundația noastră pentru a le putea oferi acestor copii, prin programele noastre educaționale, o șansă la un viitor mai bun!

Cheltuielile sunt deductibile iar modalitatea de redirecţionare este foarte simplă:

⇒ Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit

⇒ Completați contractul de sponsorizare cu Fundaţia Roma Education Fund România. 

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare şi nu afectează profitul net al companiei dvs.  Avantajele unui asemenea tip de donaţii este că reprezentanţii companiei dvs  au libertatea de a alege destinaţia unei sume, care în alte condiţii ar ajunge oricum la stat, şi, în plus, contribuie la o cauza nobilă, fără niciun fel de cheltuială. Contribuţia companiei dvs. ar putea determina un progres semnificativ în reducerea decalajelor existente între populaţia de romi şi de ne-romi din punctul de vedere al rezultatelor educaţionale din România.

Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind Sponsorizarea scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

  1. a) 3‰ din cifra de afaceri;
  2. b) 20% din impozitul pe profit datorat.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozit, nu se aplică impozitul de 16%, dacă se încadrează în limitele impuse de codul fiscal.

Pentru detalii, ne puteţi contacta pe office@romaeducationfund.ro

Sprijinirea unei acţiuni

Fundaţia REF Romania a desfăşurat şi intenţionează să continue implementarea de activităţi vizând toate segmentele de vârstă, corespunzând nivelurilor de educaţie preşcolară, educaţie primară şi secundară, respectiv învăţământ superior. Un factor foarte important luat în considerare de Fundaţia REF România în toate intervenţiile îl constituie standardul de viaţă. Astfel, în proiectele sale, REF România integrează o componentă de sprijin pentru copiii şi tinerii romi dezavantajaţi, însă necesităţile copiilor sunt întotdeauna mai mari.

Ajutorul companiei dvs. poate fi semnificativ prin finanţarea unei acţiuni punctuale: achiziţionarea rechizitelor, a materialelor didactice și a ghiozdanelor.

Campania 2%

În perioada ianuarie-mai a fiecărui an, puteţi susţine organizaţia prin informarea angajaţilor companiei dvs. privind posibilitatea redirecţionării sumei ce reprezintă 2% din impozitul pe venit, recomandându-le Fundaţia Roma Education Fund Romania.

Pentru uşurarea procedurii, prin bunăvoinţa departamentului de Resurse Umane sau a secretariatului, ne puteţi sprijini prin colectarea formularelor completate de către angajaţi.  Echipa noastră le poate prelua și trimite mai departe către Administrațiile Financiare.

AICI puteţi să aflaţi mai multe informaţii despre Campania 2%.

Donaţii lunare din salariu

O altă posibilitate de a susţine activităţile Fundaţiei Roma Education Fund Romania este de a ne ajuta în promovarea în rândul angajaţilor companiei dumneavoastră a posibilităţii de a dona în fiecare lună o anumită sumă din salariu.

Orice sumă, cât de mică, va contribui la asigurarea unei educaţii de calitate pentru copiii aflaţi în situaţii de părăsire timpurie a şcolii.

Dacă sunteţi interesaţi de această pobilitate, vă rugăm să ne contactaţi AICI pentru informaţii suplimentare.