În atenţia elevilor şi studenţilor care doresc să devină bursieri REF

Dragi elevi și studenți,

Vă aducem la cunoștință faptul că singura instituție care poate oferi informații despre bursele Roma Education Fund este Fundația Roma Education Fund, organizație care finanțează acest program de burse de peste 15 ani în 16 țări din Europa Centrală și de Sud-Est. În tot acest timp, ori de câte ori ați avut nevoie de echipa REF în procesul de completare a documentelor necesare înscrierii, am fost mereu alături de voi. Vom continua să fim aproape de voi și vă vom oferi sprijinul de care aveți nevoie în această etapă administrativă și nu numai.

Nicio altă instituție publică sau privată din România sau din celelalte state în care implementăm acest program nu este mandatată să ofere informații despre bursele REF.

În consecință, anunțul postat pe 23 martie 2021 de Partida Romilor Pro-Europa din Iași pe pagina de Facebook, în care formațiunea susține că poate oferi informații și ajutor pe un program ce aparține în exclusivitate Fundației noastre, nu este justificat și nici întemeiat în condițiile în care nu există niciun acord de parteneriat între cele două instituții.

Fundația va trimite o adresă către formațiunea politică prin care îi va atrage atenția asupra utilizării numelui Roma Eduation Fund fără existența unui acord prealabil sau a unei colaborări prealabile.