Elena Gabriela Dincă

Consilier Juridic

Cu peste 17 ani de experiență în domeniul juridic, Gabriela s-a alăturat sectorului neguvernamental în 2011, ca și consilier juridic și expert în achiziții, inclusiv în cadrul proiectelor finanțate din fonduri publice.

Gabriela a adus în cadrul Roma Education Fund România o experiență vastă, culeasă din mai multe domenii de activitate, de la cabinet de avocatură, la industria farmaceutică, de la servicii de consultanță financiară, la imobiliare până la comerț, lucrând în general pe ramura dreptului civil și procesual civil în dreptul muncii, societar, finanțări publice, ONG, fiscal, comercial, al afacerilor. Din rolul de consilier juridic, Gabriela sprijină activitatea tuturor departamentelor, acordă consultanță la nivel de management, în legătură cu aspectele legale și legislative cu impact asupra activității organizației.

O dată cu începerea activității în sectorul ONG, Gabriela s-a alăturat și echipei de management a proiectelor strategice, implicându-se inclusiv în derularea și coordonarea procedurilor de achiziții. De asemenea, a trăit și experiența de a conduce o întreprindere socială, înființată în cadrul unui proiect finanțat prin programul POSDRU.

În traseul parcurs până în prezent, a reușit să aducă un plus de valoare prin investiția în dezvoltarea profesională, Gabriela fiind certificată ca expert în achiziții publice, mediator, manager de resurse umane și nu în cele din urmă, ca formator. Interesantă permanent de dezvoltarea profesională, Gabriela crede cu tărie că un grad ridicat de profesionalism se atinge prin învățare și perfecționare continuă.