Ionela Cristea

Director Programe

Ionela ocupă în prezent funcția de Director de Programe al Fundației Roma Education Fund Romania. Ionela activează în Fundație de peste 6 ani, începând cu 2010. A coordonat activități în cadrul Proiectului Școală după Scoală – ID 55876 și a fost managerul proiectului ”Copiii și părinții romi vor la școală!” – ID 132996. Ionela a absolvit programul “All About Parenting” privind metode inovative pentru educarea și dezvoltarea copiilor.

A absolvit Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti, urmând apoi un Masterat în Managementul Resurselor Umane la aceeaşi facultate. Din 2003, a fost implicată activ în societatea civilă romă, lucrând în cadrul Agenţiei de Dezvoltare Comunitară “Împreună”. Ionela are o experienţă specifică în implementarea proiectelor în mai multe domenii: tineret, voluntariat şi educaţie. Ionela a fost, de asemenea, membru activ al societăţii civile rome în perioada în care a lucrat în calitate de consultant în cadrul companiei PricewaterhouseCoopers România.

În toți anii petrecuți alături de fundație, Ionela a contribuit semnificativ atât la procesele interne de management ale organizației, cât și la crearea și îmbunătățirea unor programe educaționale și fost parte integrantă a procesului de poziționare a Roma Education Fund România, atât pe piața internă cât și pe cea externă.