Programele de Burse REF 2021 – 2022 | Actualizare

Dragilor,

Ne face plăcere să vă anunțăm că în luna august vom lansa Programele de Burse REF. Menționăm faptul că Programele de Burse REF trec printr-un proces de schimbare, așa că vă rugăm să acordați o atenție deosebită regulilor de înscriere și modificărilor operate pentru anul academic 2021-2022.

Începând cu anul universitar 2021-2022, Programele de Burse REF vor include un pachet de activități și de oportunități special concepute pentru a ne dezvolta împreună și pentru a contribui la apariția unei mase critice de tineri romi, capabili să își facă simțită contribuția în societatea în care trăim cu toții. Programul va include atât sprijin financiar, cât și programe de voluntariat și de implicare în comunitate, mentorat și consiliere, programe de internship, ateliere și programe de dezvoltare personală, scheme de mobilitate, proiecte mici și tabere de vară.

Așa cum am explicat mai sus, echipa REF lucrează în prezent la modificarea programelor de burse. În acest context, doar candidații care au beneficiat de bursa REF în anul universitar 2020-2021 și își continuă studiile pentru același nivel academic (licență, master, doctorat) sunt eligibili să se înscrie în programul de burse REF pentru anul universitar 2021-2022.

Urmăriți site-ul nostru și paginile de social media pentru mai multe informații!