Table Interactive în școlile REF Romania

În săptămâna 3 -7 februarie 2020, Fundația Roma Education Fund Romania a început un amplu proces de digitalizare în școlile incluse în proiectul „Educație formală și non-formală pentru dezvoltare durabilă în regiunea Centru” (cod MySmis 2014: 106443), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

În toate cele șapte instituții școlare incluse în proiect, unde avem activități cu elevii, am instalat câte o tablă interactivă cu display interactiv mobil 65″, 4K UHD, newline multitouch, cu Windows 10 Pro și Mozabook Classroom.

Şcoala Gimnazială Teleki Domokos Comuna Gornești

Pentru ca copiii noștri să devină inovatori în secolul XXI e nevoie de o educație diferită, nu doar de mai multă educație. Noi ne dorim o școală accesibilă pentru toți elevii, o școală care scoate la suprafață potențialul fiecărui copil, în care este plăcut de predat și ușor de învățat, o școală care îi face pe elevi să progreseze și îi implică activ pe toți cei din interiorul ei în educarea unor generații pregătite să facă față provocărilor vieții.
După dotarea din fonduri proprii a tuturor sălilor de clasă din comună cu televizoare smart, continuăm modernizarea actului educațional prin faptul că începând de ăstăzi, elevii si profesorii pot utiliza și o super tablă interactivă. Mulțumim Roma Education Fund Romania pentru că sprijiniți alături de noi accesul la cunoaștere! – se menționează pe pagina de Facebook a Şcolii Gimnaziale „Teleki Domokos”

Tablele au fost instalate și în Școala Profesională Band, Școala Gimnazială Deaj, și în structurile sale din Ceuaș și Hărănglab, în Școala Gimnazială Ernei și în structura sa din Dumbrăvioara, județul Mureș.

Școala Gimnazială Dumbrăvioara
ȘcoalaGimnazială Deaj