Un incediu de proporții a provocat daune majore sediului Roma Education Fund din Budapesta

Un incediu care a izbucnit în seara zilei de 17 noiembrie în clădirea de birouri în care se află sediul central Roma Education Fund a provocat daune majore fundației. Nu au fost raportate victime, însă din primele verificări ale situației reiese faptul că echipa formată din peste 20 de persoane va trebui să găsească, cel puțin temporar, un alt spațiu pentru a-și desfășura activitatea.

Clădirea a fost cuprinsă ore în şir de flăcări şi de fum, iar acoperişul şi etajul al cincilea al clădirii din Terez Korut au fost distruse. Biroul REF de la etajul al IV-lea, inclusiv echipamentele și documentele programelor și proiectelor pe care le avem în 16 țări – în care fundația REF este activă – au fost grav afectate. “Ultimele săptămâni din an sunt mereu extrem de aglomerate, însă anul acesta s-a dovedit a fi și mai dificil pentru că va trebui să evaluăm situația ca să determinăm când ne vom putea întoarce la birou sau dacă va trebui să ne mutăm temporar în alt sediu”, a explicat Nadir Redzepi, Executive Director.

“În ciuda acestor dificultăți, donatorii, partenerii și beneficiarii noștri pot fi siguri că vom continua să oferim programe și servicii excepționale al căror scop este de a reduce decalajele educaționale dintre populația romă și ne-romă. Cele cinci valori REF  – tenacitatea, integritatea, curiozitatea, responsabilitatea și dreptatea – rămân la fel de puternice ca întotdeauna”

Vă rugăm să intrați pe pagina de web și pe paginile de Social Media pentru a fi la curent cu ultimele informații de la echipa REF Budapesta.

https://www.facebook.com/RomaEducationFund/

https://twitter.com/romaeducation

https://www.linkedin.com/company/roma-education-fund/

www.romaeducationfund.org