Webinar – Împrieteneşte-te cu TEHNOLOGIA!

Dragi profesori,

Fundația Roma Education Fund Romania și Asociația Ascendis vă invită la un webinar despre cum să vă adaptați mesajele la mediul online și să vă optimizați munca prin tehnologii ușor de folosit. Veți putea folosi aceste metode atât în relația cu clasa cât și pentru a deveni ambasadori ai digitalizării educației în școlile în care lucrați, printre colegii voștri!

Aflați cum să transformați mesajele de la clasă în formate online atractive și eficace în pași simpli, precum și câteva resurse utile pentru ca tehnologia devină un ajutor.

Webinarul va fi susținut de Cătălin LUPU, trainer Ascendis și Ștefan FERENȚ, cadru didactic la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Bacău, ambii cu peste 20 de ani de experiență. Cătălin a coordonat echipe din diferite industrii, s-a implicat în multe proiecte de voluntariat iar subiectele preferate sunt leadershipul si dezvoltarea personală. Ștefan continuă activitatea de la catedră cu activități online pentru elevi din liceu și gimnaziu și este un pasionat al munților.

Completeză formularul din josul paginii pentru a te înscrie! Locurile sunt limitate.

Când? 23 aprilie. De la ora 16.00 la ora 16:40. Unde? Pe Zoom. Participanții vor primi în timp util un link de conectare.

Suntem bucuroși să contribuim și să fim alături de profesori atunci când experiența noastră este de ajutor. Am selectat o listă relevantă de aspecte și metode pe care e recomandat să le aplicăm când predăm sau comunicăm cu elevii/participanții online. Acestea au fost testate în webinarii, în clase virtuale sau în programe extinse de microlearning digital și validate de colegul nostru, cadru didactic, având deci aplicabilitate imediată. Abia așteptăm să vă întâlnim online și în funcție de întrebările dumneavoastră, suntem deschiși spre a aborda și alte subiecte care să vă fie utile – Carmen CIURARU, director executiv al Asociației Ascendis.

Ideea webinarului a venit foarte natural, din aspecte pe care profesorii ni le-au semnalat și cu care ei se confruntă. Pe de-o parte există o serie de platforme de e-learning care sunt promovate în susținerea procesului on-line de învățare, pe de altă parte nu sunt trasate directive clare în implementarea procesului. Ce nu s-a avut în vedere până acum: etapizarea procesului de învățare on-line, trecerea de la catedră la vorbitul cu un ecran de unde așteptăm un feedback sau chiar succes în implementarea unor obiective ale lecției. Ne propunem să vedem cum facem trecerea mai ușoară și pentru elevi și pentru profesori și să ne ajutăm de instrumente pe care le avem la îndemână – Cristina GRIGORE, expert Rețea de Sprijin Intercolegial, din cadrul proiectului Competență, inovare și profesionalism în educație.

Webinarul “Împrietenește-te cu TEHNOLOGIA” este dedicat nu doar profesorilor din proiectele noastre finanțate prin POCU – „Împreună pentru o viață mai bună„, „Competență, inovare și profesionalism în educație„, „Educație formală și non-formală pentru dezvoltare durabilă în regiunea Centru” – ci tuturor cadrelor didactice interesate de acest subiect.


DaNu


WhatsAppZoomFacebookEdmodoGoogle Class Room


WhatsAppZoomFacebookEdmodoGoogle Class Room


WhatsAppZoomFacebookEdmodoGoogle Class Room